Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije biće predstavljen izuzetan program domaćih izlagača, od kompanija sa dugom tradicijom u proizvodnji i prodaji nameštaja do kvalitetnih novih malih firmi iz cele Srbije. Sve učesnike karakteriše kvalitet dizajna i originalnost pristupa.

GIR – kvalitetan nameštaj prefinjenog dizajna

GIR – kvalitetan nameštaj prefinjenog dizajna

U hali 3 Beogradskog sajma i ove godine predstavlja se nameštaj ovog proizvođača iz Kraljeva. Kompanija GIR stvara savremen i funkcionalan nameštaj koji se veoma lako primenjuje u različitim prostorima, dajući mu poseban i odmeren karakter.

Gir je brend koje se istakao na prethodnim izlaganjima, kako kod publike tako i kroz nagrade. Sve popularniji, njihov nameštaj “prepoznaju” mladi ljudi, ali i svi oni kojima je prioritet u izboru kvalitetan i odmereno dizajniran savremeni nameštaj.

“Mi smo posvećeni kvalitetu bez kompromisa i snažno orijentisani ka dizajnu koji je identifikovan u jasnom, rafiniranom i modernom obliku.”

Simpo u hali 3A

Simpo u hali 3A

Simpo je regionalni lider u proizvodnji i prodaji nameštaja. Istovremeno Simpo je najčešći izbor kupaca kada je reč o domaćim brendovima. Ova kompanija sa dugom tradicijom i bogatim iskustvom kreira udoban, kvalitetan i estetski izbalansiran nameštaj zbog čega se lako uklapa u različite ambijente.

“Kaže se da duša čini čoveka, a mi kažemo da jedino nameštaj sa dušom čini čovekov prostor.”

ATLAS – kvalitetan nameštaj, uređenje, adaptacija i oplemenjivanje enterijera

ATLAS – kvalitetan nameštaj, uređenje, adaptacija i oplemenjivanje enterijera

Za kompaniju ATLAS iz Užica visoke estetske vrednosti, moderan dizajn i beskompromisan kvalitet predstavljaju standarde kojih se drže duže od 20 godina. Saradnja sa poznatim evropskim i domaćim dizajnerima, odabir kvalitetnih materijala, štofova i kože, kao i strast koju vešte ruke majstora unose u svaki proizvod, doprinela je da Atlas danas zauzima značajno mesto u svetu nameštaja.

Catra Home Fashion – monumentalni komadi od punog drveta, kože i perja

Catra Home Fashion – monumentalni komadi od punog drveta, kože i perja

Catra je brend iz Vranja koji stvara visokokvalitetan nameštaj od kože i masiva. Njihovi elegantni i upečatljivi komadi daju jak karakter prostoru u kom se nalaze. Najkvalitetnija koža, masiv kao i vrhunska izrada čine da ovi komadi vremenom izgledaju sve bolje.

“U izradi dugotrajnog i izdržljivog nameštaja koristimo modernu, visoku tehnologiju, ali je ključ u ručnoj i zanatskoj izradi.”

Dsignedby – savremen i održiv pristup dizajnu

Dsignedby – savremen i održiv pristup dizajnu

Dsignedby je brend iz Beograda i jedan od internacionalno najuspešnijih domaćih dizajn studija. Bavi se razvojem inovativnih proizvoda savremenog i jedinstvenog dizajna, a glavnu karakteristiku njihovog rada predstavlja integrisanje najsavremenijih svetlosnih efekata u dizajn što podrazumeva korišćenje OLED tehnologije.

Dsignedby kreira proizvode koji stvaraju posebnu atmosferu, a štand ovog popularnog brenda možete posetiti u hali 3 Beogradskog sajma.

Plus Minus – nameštaj od drveta

Plus Minus – nameštaj od drveta

Plus Minus je mlada kompanija iz Jagodine koja proizvodi nameštaj od drveta. Glavni fokusu ovog porodičnog brenda predstavljaju stolice i tapacirani nameštaj. Plus Minus kreira komade savremenog dizajna koji su lako primenjivi u različitim prostorima, kako privatnim tako i javnim.

“Bavimo se proizvodnjom nameštaja jedinstvenog dizajna, kao i izradom kompletnih enterijera po tehničkoj projektnoj dokumentaciji investitora“.

Hookl and Stool – masivan nameštaj od oraha i hrasta

Hookl and Stool – masivan nameštaj od oraha i hrasta

Hookl and Stool je mlada kompanija iz Beograda koja se bavi proizvodnjom kvalitetnog, funkcionalnog i originalnog nameštaja. Hookl and Stool kombinuje savremen dizajn, tradicionalne zanate i inovativne tehnologije što rezultira atraktivnim i upečatljivim proizvodima.

Posetioci Sajma nameštaja upoznaće se sa njihovim asortimanom na štandu u hali 3.

Extraform – kvalitetan, moderan i izbalansiran nameštaj

Extraform – kvalitetan, moderan i izbalansiran nameštaj

Extraform je kompanija iz Sente sa tradicijom nastupanja na Sajmu nameštaja u Beogradu. Posetioci će, kao i prethodnih godina, imati priliku da vide ovaj izuzetno udoban, praktičan i atraktivno dizajniran nameštaj.

“Spajanjem savremene fabričke proizvodnje i zanatske, ručne izrade, nastaje zaokružen Extraform proizvod.”