Početkom godine Dacia je obnovila veći deo svoje game, tako da će na ovogodišnjem Salonu automobila kupci moći bliže da upoznaju redizajnirane “sandero” i “logan“, a za sve ljubitelje, premijerno će biti predstavljen i model “logan MCV” u popularnoj verziji “stepway“. Biće izloženi i modeli “duster” i “sandero stepway“.

Od brenda Dacija kupci mogu da računaju na paket koji je ove godine opisan brojevima 1,2,3… Naime, svi kupci bilo kog modela “dacia”, za kupovinu novog vozila za vreme sajamske akcije ostvaruju pravo na paket: 1 – kasko za prvu godinu, 2 – 2 posto kamate za kredit, 3 – 3 osnovna servisa (zamena ulja i filtera ulja).

I to nije sve.

Modeli “sandero“, “logan” i “logan MCV” dolaze u osnovnom paketu “ambiance“, koja podrazumeva klima uređaj, elektro paket, led dnevna svetla, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom, koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket.

Cene po modelima su sledeće: “sandero” – 7990 evra, “logan” – 8250 evra i “logan MCV” – 8800 evra.

Dacia “duster” startuje sa cenom od 11990 evra u verziji “ambiance 1.6” sa opremom koja podrazumeva klima uređaj, radio CD MP3 sa bluetoothom, elektro paket. Samo za ovu priliku, svi “dusteri” za čiju kupovinu se kupci odluče u sajamskoj akciji, biće opremljeni “bull barom“, posebnim elementom dodatne opreme koji dodatno ocrtava “dusterovu” terensku pojavu.

Pored ponude za kredit sa kamatnom stopom od samo 2 odsto za period od 60 meseci, bez limita finansiranja, kupci će moći da pronađu i brojne ponude Dacia finansiranja, u vidu beskamatnih “mikro” kredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fiksnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Dodatna pogodnost za sve kupce koji se odluče za Dacia finansiranje jeste petogodišnja garancija.