Yamaha R6

Na sajmu MOTOPASSION kompanija BAREL će predstaviti YAMAHA novitete, koji će moći da se pogledaju ali i kupe tokom sajma. To su modeli YZF-R6, XP500A T-MAX i CZD300X-MAX.

Yamaha YZF-R6 ima tri osvojene titule u Supersport šampionatu poslednjih godina. Agresivnog je izgleda, stiže sa novim oklopom i svim karakteristikama rasne serije R. Zahvaljujući naprednoj elektronici i novoj aerodinamici, YZF-R6 pruža ekstremne supersport performanse i apsolutnu kontrolu. Cena ovog modela iznosi 14.300 evra.

Yamaha XP500A T-MAX ove godine stiže u tri varijante – XP500A, XP500A SX i XP500A DX. Novi aluminijumski okvir ovog modela omogućuje neverovatno upravljanje i precizno skretanje. Opremljen je sistemom kontrole protiv proklizavanja, sistemom bez ključa, većim prtljažnim prostorom za dve jet kacige i TFT instrumentima visoke tehnologije, novi TMAX pruža sportske performanse i vrhunsku praktičnost. Cena ovog modela je 11.500 evra.

Yamaha XP500A

XP500A SX je, pored elemenata na standardnoj verziji, opremljen i nizom posebnih detalja. Cena mu je 12.100 evra. XP500A DX ima najluksuznije specifikacije među modelima TMAX. Cena ovog modela je 12.990 evra.

CZD300X-MAX ima kompaktni ram a veliki točkovi pružaju okretne sportske upravljačke karakteristike, u kombinaciji sa udobnošću poslovne klase. Ima dinamičan izgled, a zahvaljujući velikom prtljažnom prostoru za dve integralne kacige, ABS sistemom u standardnoj opremi i kontrolom proklizavanja (TCS), ovaj model ima sve što vam treba. Cena – 6.100 evra.