Podrazumeva se da bi najveći svetski auto-moto događaj, koji se trenutno održava baš na Beogradskom sajmu, i prvi sajam ove vrste u Evropi posle dve godine „prinudne pauze“, bio nepotpun bez atrakcije koja prati i ovu manifestaciju i ovakvu vrstu dešavanja, i to na svim svetskim meridijanima. DDOR Eco BG Car Show 07 i 14. Motopassion samo potvrđuju jednu od najdugovečnijih sajamskih tradicija.

Najlepše, najprivlačnije i najatraktivnije hostese među svima onima koje su na radost posetilaca dodatno ukrašavale štandove izlagača i izložene automobile i motocikle, ali i drugih učesnika ovih sajmova, po savesti i osećaju za žensku lepotu birao je žiri koji su činili Aleksandar Stojanović, ujedno i voditelj programa, Iva Ilinčić, Vladimir Škrbić, Đuro Brstina i Amar Ćorović.

U uži izbor ušlo je 10 devojaka. Konačno su, uz opštu podršku više stotina prisutnih proglašene i tri prvoplasirane.

A u zaista tesnoj trci, pobednica takmičenja za miss DDOR Eco BG Car Show 07 i 14. Motopassiona postala je Anita Rašević, koja krasi štand Pežoa.

Prva pratilja je Ljubica Jovanović, zapažena na štandu Volvoa, a za drugu pratilju izabrana je najmlađa učesnica izbora Aleksandra Stefanović, sa štanda Suzukija.

Za sve tri devojke obezbeđene su lente, cveće i nagradni vaučeri, muški posetioci su ostali u žalosti jer sve nije potrajalo duže, a žene su upravo zbog toga likovale, jer im misice nisu predugo remetile neizbežnu sujetu.