Paralelno sa 58. Međunarodnim sajmom nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u hali 5 Beogradskog sajma odvijaće se 58. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije, a trajaće dan kraće – od 8. do 12. novembra.

Jedinstveni orijentir i oslonac celokupne drvne i drvnoprerađivačke industrije Srbije, uz jasnu biznis orijentaciju i afirmaciju domaćih proizvođača iz oblasti drvne industrije, ovaj događaj raste i predstavlja sve širu paletu proizvoda velikom broju kupaca i posetilaca manifestacije.

Ogromni prirodni resursi i potencijali Srbije, rast potražnje za drvetom kao sirovinom zbog novih ekoloških propisa, perspektiva upošljavanja sve većeg broja ljudi u ovom sektoru biće vidljivi u izložbenoj ponudi ovogodišnjeg sajma.

Značaj manifestacije za domaću i regionalnu privredu ogleda se u afirmaciji domaćih proizvođača iz oblasti drvne industrije i mogućnosti da svoju produkciju predstave velikom broju kupaca i poslovnih posetilaca iz zemalja u okruženju, Evrope i sveta.

Ove godine predstaviće se značajan broj novih izlagača iz Italije, Nemačke, Turske, Slovenije…

Asortiman izložbene ponude čine proizvodi za građu, površinsku obradu drveta i spajanje proizvoda, okovi i ukrasi za nameštaj kao i bogat izbor tekstila, tkanina, kože i tehnološki inoviranih materijala za nameštaj.

Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati prikazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja.

SERVISNE INFORMACIJE

Radno vreme Sajma mašina je, od utorka do subote, 8 – 13. novembra, od 10 do 19 časova.

Ulaz za Sajam mašina je slobodan.

Parking u sajamskom krugu plaća se 150 dinara po satu.

Medijski partneri manifestacije: Furniture News, Mobel Markt, Meubihome, Daibau, Archiproducts, BeforeAfter.rs, Rebelgrade, Style.rs, Zagreb Desing Week, Bravacasa, Podovi, Gradnja.rs i Drvotehnika.

Hotel partner: Mona Plaza