3D LUSTERI – HIT PROIZVOD

Učešće beogradske firme TOP POS SERVIS d.o.o. na ovogodišnjem Sajmu tehnike privuklo je veliku pažnju posetilaca. Na njihovom štandu u hali 1A predstavljena su najnovija tehnološka dostignuća u oblsti led rasvete kompanije Optonice, jedne od vodećih u ovoj oblasti u Evropi, čiji je TOP POS zvanični generalni distributer za Srbiju.

Najveću pažnju i interesovanje posetilaca izazvali su atraktivni 3D lusteri, ugradna i nadgradna rasveta, paneli, ulično i industrijsko osvetljenje, ali i klasične led sijalice. Sve njih, kako ističu u TOP POS-u, odlikuje dug vek trajanja i ogromne uštede u potrošnji električne energije, kako u domaćinstvima, tako i u javnim i privrednim objektima.

Led rasveta je samo jedan mali deo bogate ponude proizvoda i usluga TOP POS SERVISA, firme koja je osnovana 2011. godine. Među poslovima kojima se bavi, posebno značajno mesto ima prodaja i održavanje čitača platnih kartica za vodeće trgovinske lance u Srbiji, a plodnu saradnju u oblasti razvoja softvera ima i sa japanskom kompanijom Tošiba.

Na Sajmu tehnike TOP POS je predstavio i najnovija rešenja iz oblasti digitalne zaštite računara i smart uređaja kompanije Bull Guard, sa kojom takođe razvija uspešnu saradnju.