Tehnogama d.o.o. iz Beograda je kompanija koja se bavi prodajom, održavanjem, servisiranjem i remontom kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha. Pored održavanja kompresora iz sopstvenog uvoza (Boge, Abac i Ceccato), Tehnogama se bavi servisiranjem i svih drugih brendova kompresora prisutnih na tržištu Srbije.

Prodajni program čine vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh, rezervne kompresorske glave, filtracija i sušači komprimovanog vazduha, standardna oprema i oprema za visoki pritisak. Zatim rashladni čileri, sušači vazduha i prateći materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri, ventili sigurnosti i dr.

Tehnogama na 61. Sajmu tehnike i tehnoloških dostignuća podržava akciju promocije četvrte industrijske revolucije (Industrija 4.0) i svojim posetiocima predstavlja napredna tehnološka rešenja za precizno praćenje i analizu kompresorskih sistema, uz predstavljanje optimalnih tehničkih rešenja u cilju postizanja maksimalne energetske efikasnosti i pouzdanosti opreme te ostvarivanja ušteda u proizvodnji i tretmanu komprimovanog vazduha.