Kompanije PR-DC predstavlja fantastične patente o kojima bruji i svetska javnost, a di-džej Žeks se upravo na Sajmu tehnike vraća za pult, garantujući dobru zabavu i muziku.

U periodu od 24. do 27. maja, tokom 64. Međunarodnog sajma tehnike, pod sloganom “Inovacije pred vašim očima”, posetiocima iz Srbije i regiona predstaviće se i PINKOV ISTRAŽIVAČKO-RAZVOJNI CENTAR (PR-DC). Osim što će zainteresovani moći da se upoznaju sa patentima na kojima radi tim inženjera u ovoj kompaniji, posetioce očekuje i nastup Željka Mitrovića, odnosno di-džej Žeksa, na Afterwork matineu na štandu Pinkovog istraživačko-razvojnog centra u hali 3 Beogradskog sajma. Sve se događa u utorak 24. maja od 17 časova.

Posle gotovo tri godine pauze, di-džej Žeks se vraća za pult i obećava kvalitetnu muziku i dobru zabavu za sve posetioce PR-DC-jevog štanda i Sajma tehnike. Kako bi doživljaj bio potpun, di-džej Žeksa će pratiti i plesačice, te će ovaj performans sasvim sigurno izazvati pažnju posetilaca Sajma tehnike.

Pored nastupa di-džej Žeksa, posetioci Sajma tehnike će na PR-DC-jevom štandu moći da vide patente koji su zaintrigirali i svetsku javnost. Nakon najvećih svetskih događaja posvećenih inovacijama i tehnologijama, na kojima je PRDC izlagao, poput EXPO 2020 u Dubaiju i UMEX 2022 u Abu Dabiju, kompanija će posetiocima sajma iz Srbije i regiona predstaviti IKA seriju dronova, koja obuhvata dronove IKA-50, IKA-20, IKA-MINI i IKA-01, karting sa mlaznicama, leteći automobil (eng. flying car), ali i simulator leta.

Javnost u Srbiji će po prvi put uživo moći da vidi kako izgledaju patenti PR-DC-ja i da se uveri zbog čega su izazvali veliko interesovanje na inostranim sajmovima i zbog čega je kompanija PR-DC otpočela masovnu proizvodnju dronova za svetsko tržište.

Sve ono na čemu radi tim inženjera u kompaniji PR-DC je potpuno u skladu sa sloganom Sajma tehnike „Inovacije pred vašim očima“ – jer je ova kompanija, iako postoji tek dve godine, upravo sinonim za inovacije.

PR-DC je, zajedno sa Željkom Mitrovićem, uspeo da pozicionira Srbiju visoko na svetskoj mapi kada je reč o novim tehnologijama. Zbog toga će štand kompanije PRDC na Sajmu tehnike, na kojem će posetioci moći da se upoznaju sa svim patentima, i vide leteći automobil po prvi put uživo, sigurno biti sjajno mesto za okupljanje zainteresovanih.

Kad se tome doda uživanje koje sledi u Afterwork matineu i nastup di-džej Žeksa, u utorak 24. maja od 17 časova, u hali 3 Beogradskog sajma, jasno je da se radi o događanju koje se jednostavno ne sme propustiti.