Četvrti Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva „Agro Belgrade“ održava se na Beogradskom sajmu od četvrtka 26. januara do subote 28. januara 2023. godine.

U oblastima svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, potom poljoprivredne mehanizacije, sistema za navodnjavanje, sistema protivgradne zaštite, rasadnika, semenskih i hemijskih kuća i drugih segmenata neophodnih za uspešno bavljenje ovim granama poljoprivrede, u halama 1, 1A i 2 i na izložbenom prostoru većem od 30.000 m2, predstaviće se više od 500 izlagača iz regiona i sveta.

Tokom tri dana ovog vrhunskog sajamsko-konferencijskog događaja biće organizovane i stručne konferencije i sastanci na kojima će eminentni stručnjaci i predstavnici institucija, organizacija i kompanija te predstavnici velikih evropskih i domaćih lanaca, kupaca i distributera aktuelizovati teme iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, tržišta voća i povrća, klimatskih promena i njihovog uticaja na promene u proizvodnji voća i povrća i brojne druge.

Agro Belgrade 2023. se organizuje uz podršku projekta „Velika mala privreda“ koji finansira USAID a realizuje ACDI/VOCA, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Grada Beograda – Sekretarijata za poljoprivredu i NALED-a, dok je zemlja partner Kraljevina Holandija.

Više informacija i kontakti na www.agrobelgrade.com