Sa gotovo 30 godina iskustva i prisustvom na gotovo 40 svetskih tržišta, RASCO je jedan od vodećih proizvođača opreme za zimsko i letnje održavanje saobraćajnica. Proizvodni program RASCO obuhvata snežne plugove i četke, posipače za suvo, mokro i tečno posipanje, kranske kosilice kao i uređaje za pranje i čišćenje saobraćajnica. Uz opremu za letnje i zimsko održavanje, u RASCO prodajnom programu se nalazi i višenamensko vozilo MUVO.

Malo multifunkcionalno vozilo MUVO je idealno za celogodišnje komunalno održavanje gradskih prostora, pogotovo onih kojima ne mogu pristupiti velika vozila komunalnih službi. Budući da je za „muvo“ dostupno preko 20 različitih priključaka, iskoristiv je tokom cele godine za poslove komunalnog održavanja urbanih sredina.

Za održavanje saobraćajnica leti „muvo“ vozilo se može opremiti vakuumskom čistilicom SX2, koja se različitim prednjim priključcima može prilagoditi svim potrebama čišćenja površina u urbanim sredinama. Za košenje trave i održavanje rastinja uz saobraćajnice dostupna je kranska kosilica KKM domašaja do četiri metra, na koju je moguće ugraditi više vrsta radnih alata što povećava broj mogućih primena kosilice.

U zimskim uslovima „muvo“ se može opremiti kombinacijom snežnog pluga BILO M ili varijabilnog snežnog pluga Vertus M. Za suvo posipanje dostupni su posipači SOLID u izvedbama s transportnim pužem ili gumenom trakom za distribuciju materijala, dok je posipač LIQUID SM namenjen za tekuće posipanje saobraćajnica. Rotacioni posipač MRP posebno je dizajniran za ugradnju na malo višenamensko vozilo „muvo“, umesto zadnje stranice trostranog kiper sanduka TKS. Četke MKM i MKH namenjene su celogodišnjem čišćenju saobraćajnica: zimi od nakupljenog snega, a ostatak godine od kamenčića, lišća, zemlje i ostale nakupljene prljavštine.

Uz osiguran servis i rezervne delove kao i sveobuhvatan program nadogradnji, RASCO korisnicima pruža celovitu uslugu nabavke i održavanja uređaja za zimsko i letnje održavanje saobraćajnica i samog „muvo“ vozila. Stoga nezavisno od toga da li je potrebna mašina za radove na aerodromu, autoputu, urbanoj sredini, ili pak na lokalnim saobraćajnicama, RASCO je prava adresa za celovito rešenje potreba korisnika.