Са готово 30 година искуства и присуством на готово 40 светских тржишта, RASCO је један од водећих произвођача опреме за зимско и летње одржавање саобраћајница. Производни програм RASCO обухвата снежне плугове и четке, посипаче за суво, мокро и течно посипање, кранске косилице као и уређаје за прање и чишћење саобраћајница. Уз опрему за летње и зимско одржавање, у RASCO продајном програму се налази и вишенаменско возило МУВО.

Мало мултифункционално возило МУВО је идеално за целогодишње комунално одржавање градских простора, поготово оних којима не могу приступити велика возила комуналних служби. Будуц́и да је за „муво“ доступно преко 20 различитих прикључака, искористив је током целе године за послове комуналног одржавања урбаних средина.

За одржавање саобрац́ајница лети „муво“ возило се може опремити вакуумском чистилицом SX2, која се различитим предњим прикључцима може прилагодити свим потребама чишц́ења површина у урбаним срединама. За кошење траве и одржавање растиња уз саобрац́ајнице доступна је кранска косилица ККМ домашаја до четири метра, на коју је могуц́е уградити више врста радних алата што повец́ава број могуц́их примена косилице.

У зимским условима „муво“ се може опремити комбинацијом снежног плуга БИЛО М или варијабилног снежног плуга Вертус М. За суво посипање доступни су посипачи СОЛИД у изведбама с транспортним пужем или гуменом траком за дистрибуцију материјала, док је посипач LIQUID SM намењен за текуц́е посипање саобрац́ајница. Ротациони посипач МРП посебно је дизајниран за уградњу на мало вишенаменско возило „муво“, уместо задње странице тространог кипер сандука ТКС. Четке МКМ и МКХ намењене су целогодишњем чишц́ењу саобрац́ајница: зими од накупљеног снега, а остатак године од каменчиц́а, лишц́а, земље и остале накупљене прљавштине.

Уз осигуран сервис и резервне делове као и свеобухватан програм надоградњи, RASCO корисницима пружа целовиту услугу набавке и одржавања уређаја за зимско и летње одржавање саобраћајница и самог „муво“ возила. Стога независно од тога да ли је потребна машина за радове на аеродрому, аутопуту, урбаној средини, или пак на локалним саобраћајницама, RASCO је права адреса за целовито решење потреба корисника.