Mikodental - Zirkonzahn

Pored četiri priznanja osvojena na 41. Međunarodnom sajmu medicine i stomatologije, šabački Mikodental ove godine beleži i jednu značajnu premijeru. Iz Italije je, pravo iz fabrike, na MEDIDENT dovezena mašina Zirkonzahn CAD/CAM M4.

Prema rečima Damjanke Đurić, direktorke Mikodentala, mašina još uvek nije puštena u prodaju, čak nema ni formiranu cenu, a značajna je jer predstavlja jedinstveni sistem koji istovremeno frezuje četiri tipa materijala i automatski menja 32 instrumenta za izradu zubnih nadoknada od svih materijala koji se mogu naći na tržištu.

Mikodental je generalni zastupnik ovog italijanskog proizvođača za ceo region. Pošto su na štandu kompanije ugostili svoje brojne poslovne partnere iz čitavog regiona, jasno je da je ovogodišnji MEDIDENT imao široku internacionalnu publiku.

-Tradicionalno učestvujemo na Sajmu medicine i stomatologije i to ne bismo radili da nismo zadovoljni, ali ove godine smo prezadovoljni. Kompletan utisak je odličan – od našeg sajamskog nastupa, preko broja posetilaca, jer je na našem štandu gužva od otvaranja do zatvaranja hale, do organizacije manifestacije i komunikacije sa našim poslovnim partnerima sa Sajma, kaže Damjanka Đurić, direktorka Mikodentala.