Andrijasevic d.o.o.

ANDRIJAŠEVIĆ d.o.o.

Holding kompanija „Andrijašević” ima višegodišnje iskustvo u proizvodnji i prodaji dušeka, kreveta, posteljinskog programa i žičanih opružnih jezgara. Zbog zacrtane misije da njihovi kupci budu zadovoljni kupci, Kompanija neprekidno ulaže u unapređenje proizvodnje, obradu, estetiku proizvoda i skraćivanje roka isporuke.

U svom asortimanu imaju dušeke u 20 standardnih dimenzija, a izrađuju ih i po meri. ANTIALERGICO je dušek koji u sebi ima polister, koji izoluje čestice koje mogu da izazovu alergije. Pored toga, spoljašnje platno je antialergijski tretirano, za šta postoji sertifikat proizvođača.

www.andrijasevic.co.rs

Szriatex

SYRIATEX d.o.o.

Osnovna delatnost preduzeća Syriatex d.o.o. je uvoz, izvoz, veleprodaja i maloprodaja mebl štofova, eko kože i repro-materijala za proizvodnju nameštaja. Pouzdanost, kvalitet i inovacija su osnovna pravila u svim aspektima njihovog poslovanja. Visok kvalitet proizvoda iz prodajnog programa zadovoljava i svetske standarde i očekivanja domaćih kupaca. Tim SYRIATEX-a na Sajmu će predstaviti kvalitet proizvoda, stručnost i predanost zaposlenih, a odgovaraće i na sva pitanja posetilaca.

www.syriatex.net

Bibtex

BIBTEX COMPANY d.o.o.

Firma Bibtex Company osnovana je 1999. godine u Beogradu. Bavi se uvozom i trgovinom mebl štofa na veliko i malo. Bibtex Company uvozi mebl iz svojih fabrika za proizvodnju mebl štofa koje se nalaze u Siriji, Egiptu, Turskoj i Kini. Kompanija je jedna od vodećih u Srbiji u ovoj delatnosti. Na Sajmu će predstaviti proizvodni program koji sadrži veliki izbor dezena i boja tkanina.

www.bibtex.rs

Radovic enterijer

RADOVIĆ-ENTERIJER

Osnovna delatnost preduzeća Radović-Enterijer jeste serijska proizvodnja trpezarijskog nameštaja – stolova, stolica, klupa, fotelja, komoda, tv komoda, vitrina i klub stočića. U proizvodnom programu ovog preduzeća nalazi se i nameštaj za spavaće sobe – kreveti, noćni ormarići, toaletni stolovi, plakari.

Početni period poslovanja obeležila je pojedinačna proizvodnja i opremanje stambenih i poslovnih prostorija nameštajem od masivnog drveta, a izrađivane su i drvene konstrukcije za tapacirani nameštaj i drvna galanterija – ofingeri, nogice za nameštaj.

Izuzetni proizvodi firme Radović-Enterijer rezultat su kontinuiranog usavršavanja proizvodnog procesa i korišćenja najkvalitetnijih repromaterijala. Sav nameštaj se izrađuje u kombinaciji masiva (rezana građa bukve) i furniranih ploča (MDF, iverica).

www.radovic-enterijer.com