namestaj2016_tier_v

TIER d.o.o.

Kompanija TIER ENTERIJERI već jedanaestu godinu za redom izlaže svoje proizvode na Sajmu nameštaja. Svake godine potrošače obraduju novitetima u vidu odabira dezena i materijala. Izložbenu ponudu čine sistemi za zaštitu od sunca – rolo, zebra rolo i panel sistem, materijali za izradu klasičnih zavesa i drapera, paketo zavese, garnišne, mebl štof, tapete. Na sajmu će predstaviti materijale tek pristigle u njihove salone, bogate teksture i modernih tonova. Ljubitelje rolo i panel sistema takođe očekuju nova platna, uklopiva u različite stilove opremanja i u skladu sa ponudom na svetskom tržištu.

Spremili su specijalni sajamski popust u znak zahvalnosti na ukazanom poverenju. Materijali za izradu zavesa biće sniženi od 10 do 30 %. Popust se odnosi i na platna za rolo sisteme, zebra rolo i panel. Pojedine kolekcije platna biće snižene do 20%.

TIER ENTERIJERI pozivaju vas da ih posetite i uverite se da kvalitet i lepota idu zajedno.

www.tier.rs

Dalas namestaj

DALLAS NAMEŠTAJ d.o.o.

Kompanija Dallas Nameštaj stvorila je prepoznatljiv brend kako na tržištu Republike Srbije, tako i na tržištima zemalja u regionu. Osnovani su 1990. godine u Tutinu kao porodična fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja. Danas, kompaniju Dallas Nameštaj čine fabrika garnitura u koži, kao i maloprodajni objekti, saloni nameštaja i robne kuće.

www.dalasnamestaj.com

Bodet Horst

BODET & HORST Gmbh & Co.KG

Nemačka kompanija BODET & HORST Gmbh & Co.KG na sajmu će prikazati kompletan asortiman pletenih presvlaka, bordura, 3D, konfekcijskih i posebnih navlaka, navlake za dušeke i jastučnice i pokrivače od žerseja.

www.bodet-horst.com

Mobi Furniture

MOBI FURNITURE d.o.o.

Mobi je kompanija sa višedecenijskim iskustvom u obradi drveta i proizvodnji nameštaja. Svi proizvodi su proizvedeni od prirodnih materijala, na tradicionalni način. Strogo ekološki, proizvodi zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti. Mobi ne dizajnira proizvode koji su samo lepi, već oni moraju da budu bezbedni i imaju svoju svrhu. Za dizajn i proizvodnju dečjeg nameštaja smernice su im da bezbedno okruženje za razvoj dece koje stimuliše prirodnu dečiju radoznalost i kreativnost, a bezbednost dece mora da bude iznad svega. Visoke strane kreveta, zaobljene ivice i izuzetno jaka i stabilna konstrukcija garantuju da kreveti zadovoljavaju najviše moguće standarde bezbednosti.

www.mobi-furniture.com