Matis

MATIS GROUP

MATIS GROUP na Sajmu nameštaja 2016 predstavlja nove proizvode i ostatak inovativnog asortimana Matis nameštaja.

MATIS GROUP je kompanija iz Ivanjice koja pod svojim okriljem ima 4 proizvodne firme za proizvodnju nameštaja. Matis – proizvodnja pločastog nameštaja, Matis Mebl – proizvodnja tapaciranog nameštaja, Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva i MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka.

„Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, unesu principe kojima se rukovode od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 25 maloprodajnih salona nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde imaju 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope. Prateći zahteve tržišta u pogledu kvaliteta, cena i količina proizvoda, tehnološki sistem firme Matis projektovan je da isprati najsloženije zahteve tržišta.

www.matis.rs

Top Tech Woodworking

TOP TECH WOODWORKING d.o.o.

TOP TECH WOODWORKING d.o.o. je ekskluzivni distributer Grupe BIESSE S. p. A. – globalnog lidera na tržištu proizvodnje mašina za obradu drveta, stakla i kamena. Pored prodaje pojedinačnih mašina, automatizovanih linija i visoke tehnologije, TOP TECH WOODWORKING d.o.o. pruža stalnu podršku u svim sferama post prodaje, uključujući servisnu asistenciju i distribuciju rezervnih delova i prateće opreme.

www.toptech.rs

SCHLARAFIJA d.o.o.

Schlarafia80 godina zanatskog umeća i tradicije ručno rađenih dušeka čini Schlarafija dušeke prvim i jedinim izborom za sve one koji shvataju značaj kvalitetnog i zdravog sna. Iako je industrijski razvoj značajno unapredio mnoge tehnološke procese, ruka ipak predstavlja najsavršeniju „mašinu“ koju do dana današnjeg po savršenstvu nije prestigla ni jedna mašina. Superiornost ručno rađenog žičanog jezgra u odnosu na obično fabričko jezgro ogleda se u mnogo manjem naprezanju svake opruge ponaosob, s obzirom na mnogo veći broj opruga po istoj površini. Takođe, opruge su vezane u četiri tačke, tako da jedna opruga nikada sama ne trpi opterećenje već ga prenosi na okolne opruge, a jezgro daleko duže traje i zadržava iste osobine dugi niz godina. Za sve ručno rađene dušeke važi 15 godina proizvođačke garancije na nepromenljivost svojstava jezgra.

www.schlarafia.rs

Tahirovic

NAMEŠTAJ TAHIROVIĆ d.o.o.

NAMEŠTAJ TAHIROVIĆ d.o.o. bavi se proizvodnjom tapaciranog nameštaja, garnitura za dnevne boravke, ležaja za kućne potrebe, kao i hotelskih ležaja od kože, eko-kože i štofa. Takođe, bavi se uvozom i distribucijom pločastog nameštaja. Na Sajmu nameštaja izložiće nove modele, a kupce očekuje specijalan sajamski popust od 20%.

www.tahirovic-namestaj.com