Nova godina se primiče, a Beogradski novogodišnji festival ne posustaje. Zabavni park u monumentalnoj hali 1 Beogradskog sajma još punih pet dana će biti najveći, najšareniji i najizazovniji zabavni park na Balkanu, a prelepi i druželjubivi konji i dalje strpljivo čekaju u Zelenoj oazi sajamskog atrijuma.

U ponedeljak 26. decembra, decu, i ne samo decu, ponovo će obradovati i bogat kulturno-zabavni i obrazovni program. U 11 časova, u hali 2, Pozorište “Dobra zemlja” priređuje novogodišnji muzički kabare “Baš bi bilo fino”. Ali to nije dovoljno. Već u 16 časova na programu su Leontinin muzički šou i “Čarobni kolač”, koji koji će da napravi Happy theatre. Podrazumeva se da time igri i zabavi i dalje nije kraj pa već od 18 časova Leontina sprema novogodišnje đakonije u “Novogodišnjoj baletskoj kuhinji”.

Ulaz na sve predstave je besplatan, a posetioci mogu usput, na licu mesta, da se snabdeju i raznovrsnim prazničnim sitnicama.

Pogledajte raspored pozorišnog i kulturno-zabavnog programa koji će biti održan u okviru Beogradskog novogodišnjeg festivala, do 30. decembra.