„Medident“, međunarodni sajam medicine i stomatologije, otvorio je kapije za posetioce u četvrtak, 10. oktobra, u 10 časova. U halama 3 i 3A Beogradskog sajma svoje proizvode, usluge, prezentacije i promocije nudi i predstavlja više od 80 velikih i malih izlagača iz petnaestak zemalja.

Ova najstarija i najveća regionalna sajamska manifestacija posvećena medicini i stomatologiji programski i izlagački akcenat stavlja na raznovrsnu ponudi dentalne, medicinske i laboratorijske opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga, naročito u oblasti dentalne opreme i materijala. Posetiocima se nudi širok spektar akcija, besplatnih pregleda, masažnih tretmana, raznovrsnih pokaznih vežbi i kratkih promotivno-edukativnih programa.

U sklopu stručnog programa u agendi su predavanja na aktuelne teme, promocije i prezentacije, koji se organizuju i na štandovima izlagača i u posebno opremljenom prostoru. Poseban је naglasak na specijalizovanim sadržajima namenjenim stručnjacima i uopšte profesionalcima u raznim medicinskim oblastima.

Ključni deo stručnog pratećeg programa Medidenta 2019. je već tradicionalni trodnevni seminar, akreditovana predavanja iz oblasti dentala u organizaciji Neodenta, ovog puta pod radnim nazivom „Stomatologija u očima vizionara“, sa eminentnim predavačima iz više evropskih zemalja.

Cilj Medidenta je da poslovnim ljudima, medicinskim stručnjacima i posetiocima omogući da na jednom mestu saznaju i razmene korisne informacije iz oblasti medicine i stomatologije.

Radno vreme Medidenta 10. i 11. oktobra je od 10 do 19 h, a 12. oktobra 10-18 h.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, za grupne posete 250 (grupne za studente i učenike stručnih škola 150), a parking je 150 dinara po satu.

Sadržaj stručnog pratećeg programa i deo ponude na štandovima izlagača možete pronaći OVDE.