Petak, 22. mart 2024. godine, na sajmovima automobila DDOR BG Car Show 08 i motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, prilika je za čitave porodice sa decom do 16 godina starosti da za samo 1.000 dinara, od 10 do 20 časova, uživaju u svemu što ovaj svetski događaj pruža.

Ova privilegija namenjena je svima onima koji bi da se u porodičnom okruženju i gotovo prazničnom duhu, a pre svega deci u pratnji roditelja, na jednom mestu uvere da 230 automobilskih izlagača, koji predstavljaju više od 30 automobilskih brendova sa 38 premijera, te 50 moto izlagača, sa više od 30 brendova i 60 premijera – nisu iluzija nego realnost.

Porodice će verovatno prvo privući sjajni premijum modeli u hali 3 gde nastupaju Mercedes, Maybach, BMW i Mini.

U hali 1 će biti: Mazda, Nissan, MG, Škoda, Subaru, Isuzu, Toyota, Honda, Opel, Peugeot, Suzuki, Fiat, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Citroen, Chery, Ford, Hyundai, Dacia, Renault, Kia, Volvo, Geely, Lynk&Co.

Na sajmu „Motopassion“ u hali 4 su motocikli, ATV vozila i skuteri: BMW, Honda, KTM, Kawasaki, Suzuki, Motomorini, SYM, Yamaha, Ducati, Benelli, Zontes, QJ Motor, Kymco, Keeway, Polaris, Indian, Triumph, Husqvarna, GASGAS, Jawa, Linhai, Malaguti, CAN AM, Odes, Segway, Loncin, Voge, Peugeot, Peda, Kove.

Nema sumnje da će i mlađe i starije članove porodice interesovati „profesionalnija“ vozila i oprema u halama 3A, 2 i 1A.