dr Petar Dragić, jedan od najpoznatijih svetskih hirurga u oblasti venske problematike i venske estetike

Jedna od onih sajamskih manifestacija Beogradskog sajma koje se iščekuju sa možda najvećim nestrpljenjem svakako je Sajam medicine i stomatologije Medident.

Izražavajući zadovoljstvo što ima priliku i čast da jedan ovakav sajam svečano otvori, dr Petar Dragić, jedan od najpoznatijih svetskih hirurga u oblasti venske problematike i venske estetike i jedan od prvih hirurga u Evropi koji je uveo laser u operativno lečenje proširenih vena, podsetio je da je i sam svojevremeno „stasao na ovom velikom događaju, snabdevajući se vrhunskom tehnologijom i uređajima koji su mu tada bili potrebni, koji tada još nisu bili prepoznati na širem planu, a kakve je bilo moguće naći samo na ovakvim mestima“.

„Medident je prilika da se na jednom mestu vidi napredak u medicinskoj i stomatološkoj struci, što je veoma značajno za sve koji bi da budu u toku sa ubrzanim tehnološkim razvojem i da svoj posao učine kvalitetnijim i uspešnijim“.

„Isto tako, nemerljiva je zasluga Medidenta za uspostavljanje konkretnih kontakata između korisnika usluga i proizvoda i onih koji ih ovde nude. Konačni epilog takvih odnosa su bolje lečenje, manje bolničkih dana, savremeniji i delotvorniji tretmani, brži oporavak bolesnih, manje odsustvovanja s posla medicinskog osoblja. Ukratko, na Medidentu svako od nas može da zaključi u čemu može da bude bolji i kako da doprinese da i celokupna struka napreduje“.

Medident 2018.

Medident je najstarija i najveća sajamska manifestacija ove vrste u regionu, na kojoj više od 100 domaćih i stranih izlagača iz petnaestak država predstavlja stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i usluge iz različitih medicinskih oblasti.

Ključni deo stručnog pratećeg programa Medidenta 2018. je trodnevni simpozijum stomatologa pod radnim nazivom „Stomatologija budućnosti“, sa predavanjima iz oblasti dentala.

Medident posetiocima nudi širok spektar komercijalnih i humanitarnih akcija, besplatnih pregleda, masažnih tretmana, pokaznih vežbi, promotivnih i edukativnih programa.

SERVISNE INFORMACIJE

Medident se održava u hali 4 Beogradskog sajma.

Radno vreme u četvrtak i petak 11. i 12. oktobra je od 10 do 19 časova, a u subotu 13. oktobra do 18 časova.

Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 150 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.