Expo-Zim 2021.

Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim otvoren je za posetioce u četvrtak 25. novembra i trajaće do nedelje, 28. novembra.

U hali 5 Beogradskog sajma uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme i turistički poslenici nude široku paletu robe i usluga koji će svakako obradovati sve koji vole zimu i sve što zima sa sobom donosi. Već prvog radnog dana sajma posetioci su, posle jednogodišnje pauze, pokazali da su s nestrpljenjem i znatiželjom dočekali svoj sajam posvećen zimskim radostima i ambijentu.

Uz pomoć suorganizatora, Asocijacije „Sport za sve“, ovaj pravi praznik za ljubitelje zimskog turizma, sporta i rekreacije garantuje svečarski duh, prazničnu atmosferu, radost aktivnog življenja i još aktivnijeg odmora, izazove ludog provoda ali i ozbiljna sportska iskušenja. Uz sve to, raspoloženje posetilaca podižu i tradicionalni sajamski popusti koji idu i do 50 odsto.

Među brendovima koji su se okupili da ovogodišnju zimu na najlepši mogući način učine zabavnom, dobrodošlom i jevtinijom su i Intersport S trgovina, Markoni sport, ASW sport plus, Salto M, Ski bus, Kerefeke, Avantura park, White Window, Galens invest, Triatlon klub Zaječar, Ski Bus, udruženje ljubitelja skijanja i drugi.

Expo-Zim 2021.

Servisne informacije

Radno vreme Expo-zima је od 10 do 20 časova.

Cena ulaznice je 350 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.

Izlagači i posetioci su dužni da se pridržavaju aktuelnih epidemioloških mera.