WoodBusinessPortal.com jedan od najvećih evropskih B2B tržišta drvene građe, promoviše ozbiljne i odgovorne firme u industriji prerade drveta, industriji nameštaja i specifičnih proizvoda. Takođe, WoodBusinessPortal.com promoviše odgovornu industriju bez neprimerenih radnji različitih posrednika, koji su iskrčili šume i stvorili lažni utisak o važnoj industriji.

Svi zainteresovani mogu da pristupe sajtu, bilo da imaju aplikaciju ili ponudu koja pripada drvnoj industriji. Na ovom portalu nalaze se svi proizvodi drvne industrije, iz svih faza obrade i proizvodnje: od prostog drveta za loženje, građe, strugotine, do ozbiljnih poslova čiji izvođači mogu da sagrade kuću iz svačijih snova. Ponuda je vrlo bogata – preko 70.000 prodajnih i kupovnih aranžmana za domaća i inostrana tržišta, kao i proizvodi ove industrije.

Portal je važan jer približava svest da svi potencijalni kupci I naručioci mogu da osmisle i imaju stvari po svom ukusu, ali i da u posebno dizajniranom prostoru žive zdravo. Uz malo kreativnosti, potrebno je samo naći potrebne resurse i sirovine, a rešenje za ovaj „problem“ je WoodBusinessPortal.com.