Posle hale 11, koju je Beogradski sajam stavio na raspolaganje društvu i zdravstvenom sistemu za potrebe masovnog vakcinisanja građana, novu dimenziju ovom izvanredno značajnom projektu daće i namensko osposobljavanje hale 3, koja će ceo proces vakcinisanja učiniti još efikasnijim i dostupnijim velikom broju zainteresovanih.

Ovaj novi punkt za masovnu imunizaciju, u neposrednoj blizini prethodnog, i uz korišćenje istih infrastrukturnih pogodnosti koje Beogradski sajam nudi, imaće oko 30 boksova za vakcinaciju, a opsluživaće ga više od 100 članova medicinskog osoblja, koji će raditi u dve smene, od 8 do 20 časova. Kao i hala 11, i hala 3 će imati čekaonicu, boksove za registraciju i lekarske preglede, a ulaz u halu je i natkriven, što će biti dodatna pogodnost za ljude u redu u slučaju kiše ili snega.

Planirano je da se u hali 3 vakciniše i do 10.000 ljudi dnevno, što bi, zajedno sa halom 11, predstavljalo dnevni protok i do 13.000 zainteresovanih za vakcinaciju.

Otvaranjem i svoje hale 3 za masovnu vakcinaciju građana, Beogradski sajam se i dodatno učvrstio u prvom redu borbe za zdravlje građana i društveni prosperitet u ovim globalno teškim uslovima.