Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja – „Dodir Pariza“, 29. po redu, održava se 8. i 9. aprila u hali 2 Beogradskog sajma.

Reč je o najvećem beauty sajmu na području jugoistočne Evrope, a uz bolonjski „Cosmoprof“ i moskovski „Intercharm“, „Dodir Pariza“ spada u najveće beauty sajmove u Evropi. „Dodir Pariza“ ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje – u proleće i na jesen.

dp

Učešće na ovoj manifestaciji odavno je stvar prestiža, jer izlagači time potvrđuju svoj značaj u industriji zdravlja i lepote, ali i grade imidž firme koja prati trendove.

Isto je i sa posetiocima, posebno damama, jer su zainteresovanije za ovu manifestaciju – „Dodir Pariza“ „ne preskaču“ jer je reč o manifestaciji koja predstavlja novine, gradi trendove i otkriva „male tajne lepote“.

dp

Kao i svake godine, izlagači će predstaviti kozmetiku za negu kože i kose, proizvode za nadogradnju noktiju i kose, negu ruku i manikir, negu stopala i pedikir. Posebno će biti predstavljena oprema za salone lepote – kozmetičke, frizerske, wellness i spa centre. Tradicionalno, najbogatiju ponudu činiće dekorativna kozmetika, parfimerijski i parafarmaceutski proizvodi i dijetetski suplementi. Poseban segment posvećen je salonima lepote, estetskim i dermatološkim ordinacijama, školama i edukativnim centrima za negu lepote.