Predstojeći vikend (12. i 13. maj) na Beogradskom sajmu obeležiće i 31. Međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja – „Dodir Pariza“. Bogatu ponudu profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju, uz neizostavne savete stručnjaka, u hali 2 predstaviće već dobro poznati, ali i novi izlagači. Profesionalni posetioci i široka publika biće u prilici da se upoznaju sa najnovijim dostignućima u oblasti nege i lepote, ali i da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih stručnjaka.

Pored kongresnog dela namenjenog zdravstvenim radnicima i zaposlenima u beauty i kozmetičkim centrima, posetioci će moći da prisustvuju prezentacijama i edukacijama i na štandovima izlagača. Zanimljiv program namenjen je i učesnicima i posetiocima sa izraženim takmičarskim duhom i željom za napredovanjem.

Pored profesionalne ponude namenjene prvenstveno kozmetičarima, estetičarima, lekarima, zaposlenima u spa i wellnes centrima, „Dodir Pariza“ namenjen je i svima onima kojima su nega i lepota važni segmenti života. Manifestacija je odavno prestala da bude „rezervisana“ samo za dame iz više razloga – muška kozmetika i nega već duže vreme su in, a i mnogi muškarci su odlični profesionalci u ovim oblastima.

SERVISNE INFORMACIJE

Sajam je za posetioce otvoren i u subotu i u nedelju od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 400 dinara, za učenike i studente škola za negu lepote ulaznice će koštati 250 dinara, a parking se plaća 50 dinara po započetom satu.