Od 5. do 10. novembra 2019. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 Beogradskog sajma održaće se 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se od 5. do 9. novembra u hali 5 paralelno odvijati 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije uz učešće više od 500 izlagača iz 38 zemalja.

Jedan od vodećih evropskih sajmova iz oblasti dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana, u novom izdanju predstaviće program vrhunskog kvaliteta, sa fokusom na premijere, inovativne dizajnerske trendove, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena uz prisustvo velikog broja stručne publike i posetilaca.

Domaći posetioci imaće priliku da se u Beogradu upoznaju sa novim i najatraktivnijim dizajnerskim rešenjima i sagledaju novitete koje su do sada mogli da vide samo na najpoznatijim svetskim sajmovima.

Prvi put na sajmu učestvuju dva prestižna italijanska brenda – Colombini Casa i Cappellini, kao i danski Muuto, hrvatski Nunc i Hespo, severnomakedonski Fagus i srpske firme Lesnina S, Emmezeta i drugi.

Na Sajmu nameštaja predstavlja se izuzetan program domaćih izlagača: Gir, Simpo, Extraform, Catra Home Fashion, Atlas, studio Dsignedby, Wood Mood Design, Garda, Rast, Kolarević, Casa Familia, Concept Line, Wood Feel…

Vrhunac manifestacije, kako za izlagače tako i za sam događaj, predstavlja dodela nagrada Zlatni ključ i Sajamski ključ za najkvalitetnija i inovativna rešenja u ovogodišnjoj produkciji.

Paralelno sa 57. Međunarodnim sajmom nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije odvijaće se 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće – od 5. do 9. novembra u hali 5 Beogradskog sajma.

Veliki prirodni resursi i potencijali Srbije i biznis orijentacija sajma, uz program vrhunskog kvaliteta, doprineli su ekspanziji domaće drvne industrije na Sajmu mašina i alata iz oblasti drvne industrije. Pored reprezentativnih domaćih predstavnika i brendova, zapažen broj izlagača dolazi iz Nemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske, Austrije i dr.

Događaj je posebno primamljiv zbog ekskluzivnih sajamskih pogodnosti, a svi učesnici su za kupce najavili specijalne popuste i uslove prilikom kupovine.