Na štandu Turističke organizacije Vrnjačke Banje svoje mesto zauzeo je Kamp vodenih sportova „Number ONE“, kako bi na najbolji način promovisao novi program za leto 2018. godine.

Promoteri Kampa su vaterpolista Nikola Rađen i Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije i trener VK Crvena Zvezda, koji je već prvog dana Sajma pripadnicima medija otkrio kako će izgledati druga sezona kampa „Number ONE“, ali i koja će biti njegova uloga ove godine.

Kamp „Number ONE“ počinje 7. jula i završava se 2. avgusta. Jednu nedelju Savić će voditi sa Igorom Milanovićem, našim proslavljenim vaterpolistom, tokom koje će im glavni cilj biti da deci pruže najbolje od vaterpola i da pokušaju da otkriju i stvore igrače koji zaslužuju da igraju za reprezentaciju. „Champions Challenge“ nedelja će imati limitiranu grupu od 50 polaznika starijih od 14 godina.

Kamp „Number ONE“ je po kvalitetu zadao ozbiljan domaći zadatak ostalim svetskim vaterpolo kampovima, a prijave za leto 2018. godine uveliko su počele. Mnogo dece iz prve sezone se već prijavilo za drugu godinu, ali promoteri Kampa pozivaju sve klince koji vole vaterpolo da se prijave na sajtu numberone.rs i zauzmu svoje mesto.

Kamp vodenih sportova „Number ONE“, zajedno sa Turističkom organizacijom Vrnjačke Banje, promovisaće svoj novi program svakodnevno, do završetka Sajma turizma.