Kompanija Hennlich bavi se trgovinom industrijskih proizvoda renomiranih evropskih proizvođača. Pored distribucije pokrenuta je sopstvena proizvodnja određenih proizvoda, kao i usluge servisa i inženjeringa industrijskih sistema. Oprema ove kompanije prisutna je u svim granama industrije.

Kao i svake godine, Hennlich i na 61. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu predstavlja prodajni asortiman koji čine: energetski lanci i fleksibilni kablovi, klizni ležajevi i linearne vođice, pneumatika, merno-regulaciona oprema, nadzorna stakla, zaptivači, opruge, kompenzatori, mehovi i zaštitni elementi mašina, pumpe i dozirni sistemi, mlaznice, filteri, oprema i sistemi za podmazivanje, cevne spojnice i armatura, zaustavljači plamena, vazdušni hladnjaci, izmenjivači toplote, elektro zagrevanje, pretovarivači praškastih i zrnastih materijala, topovi za suzbijanje prašine.

U duhu “tempa budućnosti” od noviteta predstavljamo najčistiju zapreminsku pumpu na tržištu koja zadovoljava sve higijenske standarde koji se mogu zahtevati u prehrambenoj, hemijskoj ili farmaceutskoj industriji.

Proizvođač procesnih pumpi Watson Marlow divizija MasoSine, lansirao je novi model – “certa” – sa unapređenom tehnologijom sinusnih pumpi, odličnih usisnih performansi, pri čemu se transport viskoznih fluida i mekanih čestica odvija bez oštećenja. Redukcijom broja elemenata “certa” model pumpe olakšava postupak održavanja i čišćenja.

Hennlichov štand nosi broj 1607, a nalazi se u u hali 1A.