Kompanija HCP d.o.o. bavi se proizvodnjom fiskalnih uređaja, POS sistema, modema za bežičnu komunikaciju, razvojem softverskih aplikacija, kao i uređaja za satelitsko praćenje vozila. HCP je u potpunosti u mogućnosti da svojim korisnicima ponudi širok asortiman vrhunskih tehnologija u oblasti fiskalnih, POS i komunikacijskih uređaja, sa izvanrednim karakteristikama i kvalitetom.

Na predstojećem Sajmu tehnike, pored već prepoznatljivih proizvoda, kompanija HCP predstaviće i dva nova proizvoda.

Prvi je fiskalni štampač HCP Epson TM – T260F, koji se odlikuje izvanrednim tehničkim karakteristikama, inovacijama u interfejsima i funkcijama tastera, sa novim granicama izdržljivosti i brzinom štampe do 150 mm/s. Svetski poznat brend Epson i domaći fiskalni deo garantuju pouzdan i siguran rad ovog fiskalnog štampača.

Drugi je Pos Link softver. Koristeći dugogodišnje iskustvo u radu sa ugostiteljskim i maloprodajnim objektima kompanija je došla na ideju da razvije softver za POS sisteme i tako upotpuni svoju ponudu nudeći kompletno prodajno mesto. Pos Link softver obezbeđuje potpuno automatizovan proces trgovinskog i ugostiteljskog poslovanja uz veoma pouzdan i savremen način rada.