Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim biće održan od 25. do 28. novembra 2021. godine u hali 5 Beogradskog sajma.

Uz pomoć suorganizatora, Asocijacije “Sport za sve”, 35. Expo-zim ćer se potruditi da uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme i turistički poslenici obraduju sve one koji vole zimu.

Expo-zim predstavlja pravi praznik za ljubitelje zimskog turizma, sporta i rekreacije. Svečarski duh, praznična atmosfera, radost aktivnog življenja i još aktivnijeg odmora, izazovi ludog provoda ali i ozbiljnih sportskih iskušenja samo su deo oreola koji upravo Expo-zim čine nekavom granicom između svakodnevnog i svečanog, stvarnog i željenog.

Da bi takav cilj bio ostvaren, izlagači najavljuju i tradicionalne sajamske popuste i do 50 odsto.

Intersport S trgovina, Markoni sport, ASW sport plus, Salto M, Ski bus, Kerefeke, Avantura park, White window, Galens invest, Triatlon klub Zaječar, Ski Bus, udruženje ljubitelja skijanja – neki su od brendova koji će se na Expozimu okupiti da predstojeću zimu posetiocima najave na najlepši mogući način.

Servisne informacije

Radno vreme Expozima biće od 10 do 20 časova.

Cena ulaznice je 350 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.

Izlagači i posetioci su dužni da se pridržavaju aktuelnih epidemioloških mera.