Expozim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, neverovatno vitalna manifestacija u četvrtoj deceniji života, počinje u četvrtak, 5. decembra, i trajaće do nedelje, 8. decembra 2019. godine, u hali 4 Beogradskog sajma.

Više od 50 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme, promotera zimskih turističkih centara i skijališta, odmarališta i brojnih turističkih destinacija, biće na usluzi svima onima koji vole zimske sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti i uopšte zimu i zimski ugođaj. Sajamski popusti od 10 do 50 odsto samo su jedan od razloga da se posetioci za više uživanja obrate baš Expozimu.

Bogata sajamska ponuda obuhvata mnogo više od svega što je dovoljno za istinsko zimsko zadovoljstvo – skijašku, planinarsku, fitnes i kamp opremu, najnovije modele skija, sanki, snow-bordova, cipela, vezova, ski-odela, rukavica, kapa, naočara, zimsku sportsku odeću i obuću, turističke aranžmane, ski-pasove.

Poseban ton ovoj sajamskoj manifestaciji posvećenoj zimi daje jedinstvena prilika da se proda, razmeni, reparira ili servisira polovna zimska sportska oprema. Mnogi pravi zaljubljenici u zimske aktivnosti upravo ovu tradicionalnu privilegiju čekaju s najvećim nestrpljenjem.

Za održanje svečarskog duha, praznične atmosfere, radosti aktivnog življenja i još aktivnijeg odmora, izazova ludog provoda i ozbiljnih sportskih iskušenja i ove godine će se pobrinuti najpoznatiji brendovi na našem tržištu, a JP Skijališta Srbije, Sport Vision, Alpina YUG, N Sport, Beo-sport System, Markoni sport, Intersport S trgovina, Skibus Udruženje ljubitelja skijanja – samo su neki od njih.

Suorganizator Expozima – Asocijacija „Sport za sve“ – vlastitim programom čini da ova manifestacija bude istinski regionalni praznik za prijatelje sporta, skijanja i zimske rekreacije.

Radno vreme Expozima je svakog dana, od četvrtka do nedelje, 5-8. decembra, od 10 do 20 časova.

Cena ulaznice je 350 dinara, a parkinga 150 dinara po satu.