NAVAK svakodnevno praktično edukuje vozače o bezbednim tehnikama vožnje

Da Salon automobila i Motopassion nisu „samo“ sjajne, luksuzne, ekonomične, skupe ili one dostupnije većini, naročito bezbedne ili ekstravagantne mašine, ili vrhunski komercijalni aranžmani i veliki poslovi koji logično prate jedan ovakav svetski događaj, dokazuje i izvanredno koristan obrazovno-edukativni deo pratećeg programa, poduka o mnogim stvarima u vezi sa automobilima, motociklima i saobraćajem u celini.

Tako Nacionalna vozačka akademija NAVAK svakodnevno od 10 do 17 časova, za sve vreme trajanja sajmova, u atrijumu između hala 2 i 3, praktično edukuje vozače o bezbednim tehnikama vožnje.

Svakodnevno se, od 10 do 18 časova, na terasi ispred hale 2 nivo C, organizuju i test i demo vožnje skutera, bicikala i trotineta na električni pogon.

Treninzi bezbedne vožnje Sportskog udruženja Moto klub Bezbednost

I ne samo to, svakog dana, od 10 do 18 časova, na parkingu ispred hale 2, Sportsko udruženje „Moto klub Bezbednost“ organizuje treninge bezbedne vožnje.

Sve demonstracije, testovi i poduke u rukama su vrhunskih profesionalaca, baš kao i nadzor ako u aktivnostima učestvuju posetioci.