Servisni centar Centar S na 112 EXPO

Servisni centar Centra S, koji posluje od 1967 godine, nalazi se u Boleču, nedaleko od Beograda, i sigurno je jedan od najopremljenijih u regionu. Na više lokacija u gradu nalaze se i prodajna mesta auto delova i maziva.

Centar S d.o.o. je i generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: Bosch (Nemačka) auto delovi, Mannol (Nemačka) ulja i maziva, Honda Power Equipment (Japan), Endress (Nemačka) i Europower (Belgija) agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, Motorex (Švajcarska) ulja i maziva, SCT (Nemačka) rezervni delovi, ATE (Nemačka) diskovi i pločice, SBS (Danska) – pločice za motocikle, Global Window (Indija) folije za stakla za vozila i objekte.

Servisni centar Centar S na 112 EXPO

Na sajmu 112-Expo 2018. Centar S će predstaviti proizvode i kompaniju Endress Elektrogerätebau GmbH Neckartenzlinger Straße 39 D-72658 Bempflingen (www.endress-stromerzeuger.de, www.endress.rs).

Po prvi put na našem tržištu biće predstavljeni agregati koji su namenjeni isključivo za vatrogasce i za vanredne situacije. Svi agregati su proizvedeni po relevantnim standardima DIN ISO 8528, DIN 6280, po Preporukama EU 2000/14/EC i sa zaštitom od vode IP54 (ceo agregat i alternator). Svi agregari su „made In Germany“.

Endress agregati se koriste onda kada je svaka sekunda bitna.