Dve sajamsko-privredne manifestacije regionalnih pretenzija – ALL4WOOD BALKANS (hala 4 Beogradskog sajma) i WINDOSHOW (hala 1) – održavaju se na Beogradskom sajmu od 8. do 11. marta 2023. godine.

ALL4WOOD BALKANS je manifestacija koja predstavlja mašine za obradu drveta i proizvođače opreme za drvnu industriju iz Turske ali i iz čitave jugoistočne Evrope. Glavna svrha All4Wooda je uspostavljanje čvrstih veza sa ključnim donosiocima odluka iz Srbije i balkanskih zemalja, uključujući značajna tržišta nameštaja i šumarstva, tržišta proizvoda kao što su Hrvatska, Mađarska, Rumunija i Slovenija. Održava se u hali 1 Beogradskog sajma.

WINDOSHOW je međunarodni sajam prozora, vrata, stakla i opreme, proizvoda i proizvodne opreme iz Turske i zemalja regiona. Zamišljeno je da manifestacija bude značajna izvozna kapija za čitav region. WindoShow, nudi veliku B2B platformu za prezentaciju koja omogućava neuporedive mogućnosti za poslovanje i umrežavanje sa ključnim donosiocima odluka u građevinskoj industriji Balkana i u Beogradu. Jedan od prioriteta je uspostavljanju novih poslovnih kontakata između turskih i srpskih kompanija kako bi se obezbedili održivi trgovinski inputi za obe zemlje.

Organizator je na ovim manifestacijama najavio učešće 133 izlagača – 74 izlagača na sajmu All4Wood i 59 na sajmu WindoShowu, a najveći broj od njih namerava da osnuje kompaniju u Srbiji tokom 2023. godine.

Radno vreme sajmova je 8 – 10. marta od 10 do 18 časova, a 11. marta od 10 do 17 časova.

Pojedinačne ulaznice za posetioce koštaju 500 dinara, a parking za automobile u sajamskom krugu 150 dinara po satu.

Ulaz za medije uz važeću novinarsku legitimaciju ili potvrdu od medija. Ostale informacije možete dobiti od organizatora – ITF – International Trade Fair, hala 1A Beogradskog sajma, tel: +381 63 377 625, +381 11 361 5965.