Kompanija ALBO lider je u oblasti bezbednosti na radu i lične zaštitne opreme. Asortiman kompanije sadrži preko pet hiljada artikala, koji danas obuhvata sve kategorije lične zaštitne opreme i proizvode za higijenu i bezbednost radnog mesta.

Albo nudi proizvode svetski poznatih i renomiranih proizvođača lične zaštitne opreme kao što su 3M, Uvex, Panda, JSP, Červa, Scott, Ansell, Du Pont, Buzil, Cofra i mnogi drugi. U ponudi su i sopstveni brendovi – Catamount radna i zaštitna obuća, Dankers i Eon rukavice, STENBERG odeća i SORBENTO – proizvodi za reagovanje prilikom izliva tečnosti.

Kupcima su na raspolaganju proizvodi vrhunskog kvaliteta, najpovoljniji uslovi i isporuka u najkraćem roku, s obzirom na širok asortiman uvek dostupan na lageru. Pored razvijene veleprodajne mreže, obezbeđen je i asortiman za maloprodaje, pa je lična zaštitna oprema sada dostupna svim radnicima.

Albo na 112 EXPO

Na sajmu 112 EXPO posetiocima će biti predstavljena najsavremenija zaštitna oprema – odeća, obuća, rukavice, zaštita disajnih organa, zaštita glave, lica i sluha, protivpadna oprema, kao i vlastiti dopunski asortiman sredstava za higijenu i bezbednost radnog mesta. Na Albo štandu posetioci će moći da učestvuju i u interaktivnim delatnostima – testiranju rukavica, testiranju komunikacionih uređaja za zaštitu sluha, kao i da isprobaju ekskluzivnu masku sa integrisanom termovizijskom kamerom. Takođe, biće prezentovano i novo „pametno“ vatrogasno odelo.