Na Beogradskom sajmu već sledeće nedelje očekuju nas dva vanserijska događaja – 56. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 56. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije.

Najznačajniji događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u Jugoistočnoj Evropi, biće mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Od 6. do 11. novembra 2018. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 održaće se 56. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dok će se od 6. do 10. novembra u hali 5 paralelno odvijati 56. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

Od velikog značaja za domaću i regionalnu privredu, oba događaja neguju jasnu biznis orijentaciju, a program vrhunskog kvaliteta i dizajna okuplja veliki broj profesionalaca iz zemlje i sveta kao i širu publiku i posetioce.

Ovogodišnje izdanje sajma u fokus stavlja proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

Internacionalni karakter sajma potvrđuje okupljanje velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope.

Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera koja predstavlja mlade i perspektivne autore, fakultete i škole, bacajući svetlo na zvezde u usponu.

Dizajn specijalitet Beogradskog sajma nameštaja predstavlja Design Talks – razgovori sa dizajnerima i arhitektama, koji će se odvijati svih šest dana trajanja sajma uz veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope.

Vrhunac manifestacije predstavlja nagrada Zlatni ključ koju internacionalni žiri dodeljuje najuspešnijim izlagačima za 2018. godinu.

Sve detalje o događaju potražite na: www.sajamnamestaja.rs

Dobrodošli na 56. Sajam nameštaja!