Kao i prethodnih godina, agencija „1 A Travel“ pripremila je aranžmane sa posebnim pogodnostima i popustima za vreme trajanja Sajma turizma u Beogradu. U ponudi su aranžmani za odmor u Turskoj, na Kipru, u Egiptu, a od ove godine ponuda je proširena i jednom novom destinacijom – Maltom. Reč je o uvek atraktivnoj i interesantnoj destinaciji za odmor i uživanje, ali i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove ostrvske države.

Ponuda hotela u Turskoj je izuzetno bogata, a za porodični odmor najinteresantniji su oni iz grupe „dvoje dece gratis“, što je izuzetna pogodnost uz popuste do 45 odsto za vreme Sajma turizma.

Egipat se kao destinacija godinama izdvaja po veoma povoljnim cenama u odnosu na usluge koje se dobijaju u mnogobrojnim kvalitetnim hotelima na prelepim plažama, a Kipar je atraktivan zbog raznovrsne ponude hotela u većim ili manjim gradovima, od koji svaki nudi nešto novo i posebno.

Raznovrsnošću svoje ponude, agencija „1 A Travel“ je omogućila svim kategorijama putnika da pronađu idealnu opciju za svoj odmor i uživanje na plažama od Turske pa sve do Malte.