Као и претходних година, агенција „1 A Travel“ припремила је аранжмане са посебним погодностима и попустима за време трајања Сајма туризма у Београду. У понуди су аранжмани за одмор у Турској, на Кипру, у Египту, а од ове године понуда је проширена и једном новом дестинацијом – Малтом. Реч је о увек атрактивној и интересантној дестинацији за одмор и уживање, али и за обиласке бројних историјских садржаја ове острвске државе.

Понуда хотела у Турској је изузетно богата, а за породични одмор најинтересантнији су они из групе „двоје деце гратис“, што је изузетна погодност уз попусте до 45 одсто за време Сајма туризма.

Египат се као дестинација годинама издваја по веома повољним ценама у односу на услуге које се добијају у многобројним квалитетним хотелима на прелепим плажама, а Кипар је атрактиван због разноврсне понуде хотела у већим или мањим градовима, од који сваки нуди нешто ново и посебно.

Разноврсношћу своје понуде, агенција „1 A Travel“ је омогућила свим категоријама путника да пронађу идеалну опцију за свој одмор и уживање на плажама од Турске па све до Малте.