Kompanija AutoČačak postala je generalni uvoznik automobila Škoda 1996. godine, baš na sajmu automobila u Beogradu, kada je uspostavljen kontakt sa predstavnicima češke automobilske kompanije Škoda Auto. Od tada je prodaja rasla iz godine u godinu, a kompanija je do danas na prostoru Srbije i Crne Gore prodala preko 70.000 vozila.

AutoČačak se nalazi na samom ulasku u Čačak, iz pravca Beograda. Pored sedišta firme, na toj lokaciji nalaze se i prodajni salon, servisne radionice za pružanje usluga u drumskom saobraćaju, motel i restoran. Svi sadržaji urađeni su po najvišim evropskim standardima. Pored sedišta u Čačku, kompanija ima prodajno-servisne salone u Beogradu i Nišu. Tokom prethodnih godina, AutoČačak je razvio mrežu ovlašćenih dilera i servisera vozila Škoda širom Srbije i Crne Gore.

Osim vozila Škoda, AutoČačak prodaje i polovna vozila svih modela i proizvođača i pruža usluge servisa. Uz sve to, razvija servisnu mrežu, ima mobilnu servisnu službu za 24-časovnu pomoć na putu, nabavku originalnih rezervnih delova a kupcima nudi i brojne druge pogodnosti.

Na sajmu DDOR BG Car Show AutoČačak će premijerno predstaviti modele Škoda Octavia A8 i Škoda Superb PHEV.

Prvi put na samu pojaviće se model Škoda Kamiq Style 1.5 TSI.

Posetiocima će predstavljeni i drugi ekskluzivni modeli kao što su Škoda Fabia Ambition 1.0 TSI, Škoda Scala Ambition 1.0 TSI, Škoda Karoq Style 2.0 TDI, Škoda Kodiaq Style 2.0 TDI i Škoda Superb Style 2.0 TDI.