SOUTH EAST EUROPE PACKAGE DOO Veternik, ili kraće – SEEP, generalni je zastupnik Chen Hsong mašina za brizganje plastike. Osim mašina za brizganje, u ponudi imaju kompletnu opremu koja se koristi u industriji plastike, kao što su: mlinovi za mlevenje plastike, sita, rezervni noževi za mlinove, sušare za plastični granulat, usisivači, čileri, temperatori alata, magneti za koš…

Chen Hsong, proizvođač iz Hong Konga, jedan od najvećih svetskih proizvođača mašina za brizganje plastike, ima tradiciju od 1958. godine. U proteklih 60 godina Chen Hsong uvodi razne inovacije u mašine koje iz godine u godinu postaju kvalitetnije, modernije i traženije. Oni su prvi svetski proizvođač koji je u svoje proizvode počeo da ugrađuje servo motore sa ogromnom uštedom energije. Osim servo motora, među značajnim inovacijama je i „Industrie 4.0“ – ono što se naziva „pametna fabrika“ ili „četvrta industrijska revolucija“. Nova serija „CBmold“ Beckhoff upravljanja (koje se nalazi na većim Chen Hsong mašinama) dizajnirana je sa velikom memorijom u sebi i opcijom čuvanja do 128 GB podataka.

SOUTH EAST EUROPE PACKAGE DOO Veternik

Chen Hsong mašine za brizganje su mašine najnovije generacije, brze, pouzdane, sa potvrđenom uštedom energije do 80%. Sve mašine su napravljene po evropskim standardima i imaju CE sertifikat. Upravljanje na mašinama je austrijskog proizvođača B&R ili Beckhoff i prevedeno je na srpski jezik. Hidraulika je Rexroth – Bosch.

U ponudi su mašine različitih sila zatvaranja: od 60t do 6500t – od malih mašina koje proizvode komade težine 70 g do velikih mašina čiji su komadi težine do 106 kg. Mašine su pouzdane, tačne i lako se održavaju, a u slučaju potrebe kompanijski servisni tim brzo rešava svaki problem koji se javi na mašini.