SOUTH EAST EUROPE PACKAGE DOO Veternik, или краће – SEEP, генерални је заступник Chen Hsong машина за бризгање пластике. Осим машина за бризгање, у понуди имају комплетну опрему која се користи у индустрији пластике, као што су: млинови за млевење пластике, сита, резервни ножеви за млинове, сушаре за пластични гранулат, усисивачи, чилери, температори алата, магнети за кош…

Chen Hsong, произвођач из Хонг Конга, један од највећих светских произвођача машина за бризгање пластике, има традицију од 1958. године. У протеклих 60 година Chen Hsong уводи разне иновације у машине које из године у годину постају квалитетније, модерније и траженије. Они су први светски произвођач који је у своје производе почео да уграђује серво моторе са огромном уштедом енергије. Осим серво мотора, међу значајним иновацијама је и „Industrie 4.0“ – оно што се назива „паметна фабрика“ или „четврта индустријска револуција“. Нова серија „CBmold Beckhoff“ управљања (које се налази на већим Chen Hsong машинама) дизајнирана је са великом меморијом у себи и опцијом чувања до 128 ГБ података.

Chen Hsong машине за бризгање су машине најновије генерације, брзе, поуздане, са потврђеном уштедом енергије до 80%. Све машине су направљене по европским стандардима и имају ЦЕ сертификат. Управљање на машинама је аустријског произвођача B&R или Beckhoff и преведено је на српски језик. Хидраулика је Rexroth Bosch.

У понуди су машине различитих сила затварања: од 60т до 6500т – од малих машина које производе комаде тежине 70 г до великих машина чији су комади тежине до 106 кг. Машине су поуздане, тачне и лако се одржавају, а у случају потребе компанијски сервисни тим брзо решава сваки проблем који се јави на машини.