Predstavljene pogodnosti GAZPROM kartica

NIS i „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škode za Srbiju, na Sajmu automobila predstavljaju GAZPROM kartice za gorivo. Reč je o karticama koje obezbeđuju mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

GAZPROM kartica za gorivo namenjena je korporativnim klijentima, a pored bezgotovinskog plaćanja omogućuje jednostavno, brzo i sigurno plaćanje u skladu sa postojećim potrebama i uz maksimalnu optimizaciju troškova korisnika. Prednosti korišćenja NIS-ove korporativne kartice uključuju, između ostalog, i mogućnost odloženog plaćanja, praćenja troškova preko online aplikacije, kao i korišćenja usluge ličnog menadžera.

Kompanije NIS i „Auto Čačak“ pripremile su i pogodnosti za kupca prvih pet automobila marke Škoda za potrebe firme do 30. aprila ove godine – GAZPROM karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara, kao i besplatne licence za asistenciju na putu.

GAZPROM kartica nove generacije koristi se na svim GAZPROM i NIS Petrol benzinskim stanicama u Srbiji, ali i u zemljama regiona – Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.