НИС и „Ауто Чачак“, генерални увозник Шкоде за Србију, на Сајму аутомобила представљају ГАЗПРОМ картице за гориво. Реч је о картицама које обезбеђују многобројне погодности приликом куповине горива, робе и услуга на свим НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама.

ГАЗПРОМ картица за гориво намењена је корпоративним клијентима, а поред безготовинског плаћања омогућује једноставно, брзо и сигурно плаћање у складу са постојећим потребама и уз максималну оптимизацију трошкова корисника. Предности коришћења НИС-ове корпоративне картице укључују, између осталог, и могућност одложеног плаћања, праћења трошкова преко онлajн апликације, као и коришћења услуге личног менаџера.

Компаније НИС и „Ауто Чачак“ припремиле су и погодности за купца првих пет аутомобила марке Шкода за потребе фирме до 30. априла ове године – ГАЗПРОМ картицу за гориво у вредности од 5.000 динара, као и бесплатне лиценце за асистенцију на путу.

ГАЗПРОМ картица нове генерације користи се на свим ГАЗПРОМ и НИС Петрол бензинским станицама у Србији, али и у земљама региона – Румунији, Бугарској и Босни и Херцеговини.