OLIMPIJSKI CENTAR JAHORINA će na Expozimu predstaviti događaje koji će sigurno obeležiti narednu sezonu.

Već prvog dana Expozima, 7. decembra, na štandu OCJ, između 12 i 14 h, očekuje se dolazak Željka Joksimovića, kao najava njegovog velikog novogodišnjeg koncerta na Jahorini.

Na štandu OCJ će se za vreme Expozima vršiti prodaja ski-karata (sa popustom od 10%) i karata za EXIT festival od 15.3. do 18.3.2018. godine.

Biće predstavljen i Ski Opening, od 14. do 17.12.2017. godine (koncert Dženana Lončarevića 14.12). Promo paket sadrži 3 noćenja u hotelu Bistrica i 3 dana skijanja po ceni od 99 EUR.

Posetiocima će takođe biti ponuđeni i promo paketi smeštaja i ski-karata koje će moći koristiti tokom cele sezone.

Olimpijski centar Jahorina
Olimpijski centar Jahorina se kvalitetom skijaških staza i posebnim planinskim ambijentom izdvaja od ostalih ski-centara u regionu. Na jahorinskim alpskim skijaškim stazama, koje su ukupne dužine 20 km, mogu uživati i početnici, ali i vrhunski skijaši. Za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremljeno je 10 km nordijskih staza na Dvorištima. Najmlađim skijašima posvećeno je i najviše pažnje i za njih je pripremljen zabavni park „Ogorjelica“, u kojem mogu da naprave svoje prve skijaške korake. OCJ ima najsavremenije žičare za prevoz korisnika, ukupnog kapaciteta 13.000 skijaša na sat.

Jahorina je u ovom trenutku najpristupačniji ski-centar u regionu imajući u vidu blizinu glavnog grada BiH i aerodroma. Jahorina je dobro pozicionirana u odnosu na sve veće gradove iz kojih se može stići za 4-6 časova.