Danski MIGATRONIC razvija, proizvodi i prodaje mašine za zavarivanje i rešenja za zavarivanje. Konstantno održava i optimizuje opremu za zavarivanje svojih kupaca preko velike servisne mreže i specijalista za zavarivanje.

Migatronic
Kompanija je tokom više od 40 godina fokusiranja na istraživanje i razvoj zaslužila poziciju jednog od vodećih evropskih proizvođača opreme za visokotehnološko zavarivanje. Njihovi proizvodi plasiraju se preko trgovinskih partnera u više od 40 zemalja širom sveta, imaju podružnice na deset ključnih evropskih tržišta plus prodajne i proizvodne jedinice u Indiji i Kini.

U sektoru inovacija Migatronic nudi CoVelder, kompletno rešenje za robotsko zavarivanje, koje uključuje isporuku svih delova, pripremu za ugradnju u postojeću proizvodnju i puštanje u rad. To čini proizvodnju efikasnijom bez obzira na količinu i frekvenciju predmeta koji se obrađuju. Ovo je značajan korak u automatizaciji zavarivanja. Jednostavno podešavanje u kombinaciji sa jednostavnim programiranjem dovodi do značajnih ušteda u proizvodnji. Ulaganje u iskusne programera robota nije neophodno. CoVelder se isplati za kratko vreme.

Druga inovacija je Sigma Select, modularni trofazni MIG/MAG i MMA konverter. Od osnovnih, ručno upravljanih aparata za zavarivanje do naprednih 550 amps mašina za impulsno zavarivanje visokih performansi. Sa ovom mašinom nema brige za budućnost. Kupac ove mašinu za zavarivanje dugo ne mora ulagati u drugu. Sigma Select se može jednostavno nadograditi novim neophodnim funkcijama, koje su jeftinije od nove mašine za zavarivanje.

Migatronic će posetiocima biti na raspolaganju na štandu FIN Importa, broj 1100 u hali 1.