Дански MIGATRONIC развија, производи и продаје машине за заваривање и решења за заваривање. Константно одржава и оптимизује опрему за заваривање својих купаца преко велике сервисне мреже и специјалиста за заваривање.

Компанија је током више од 40 година фокусирања на истраживање и развој заслужила позицију једног од водећих европских произвођача опреме за високотехнолошко заваривање. Њихови производи пласирају се преко трговинских партнера у више од 40 земаља широм света, имају подружнице на десет кључних европских тржишта плус продајне и производне јединице у Индији и Кини.

У сектору иновација Migatronic нуди CoVelder, комплетно решење за роботско заваривање, које укључује испоруку свих делова, припрему за уградњу у постојећу производњу и пуштање у рад. То чини производњу ефикаснијом без обзира на количину и фреквенцију предмета који се обрађују. Ово је значајан корак у аутоматизацији заваривања. Једноставно подешавање у комбинацији са једноставним програмирањем доводи до значајних уштеда у производњи. Улагање у искусне програмера робота није неопходно. CoVelder се исплати за кратко време.

Друга иновација је Sigma Select, модуларни трофазни МИГ/МАГ и ММА конвертер. Од основних, ручно управљаних апарата за заваривање до напредних 550 ампс машина за импулсно заваривање високих перформанси. Са овом машином нема бриге за будућност. Купац ове машину за заваривање дуго не мора улагати у другу. Sigma Select се може једноставно надоградити новим неопходним функцијама, које су јефтиније од нове машине за заваривање.

Migatronic ће посетиоцима бити на располагању на штанду ФИН Импорта, број 1100 у хали 1.