Turistička agencija „Maestro Travel“ prepoznatljiva je po svojoj bogatoj ponudi aranžmana za letovanje u Bugarskoj. Na obali Crnog mora turistima nudi 14 destinacija, sa više od 500 hotela. Za predstojeće leto organizovala je autobuske polaske iz cele Srbije – od Subotice pa do krajnjeg juga zemlje, zbog čega je interesantna i subagentima koji posete Sajam turizma, ali i pojedincima koji tragaju za ovom destinacijom.

Agencija ove godine prvi put nudi letovanje na ostrvu Amuljani u Grčkoj. Ova ponuda je nova i u Maestro Travelu, ali ova destinacija je nova i na čitavom Sajmu turizma – aranžman se može uplatiti samo u ovoj agenciji.

Amuljani je destinacija koja pretenduje da zauzme prvo mesto po kvalitetu smeštaja, plaža i mora, u odnosu na ostala mesta u Grčkoj. Nije poznato široj javnosti i turisti uglavnom ne znaju da je to najbliže ostrvo za sve putnike koji dolaze iz pravca Srbije.

Maestro Travel na ostrvu ima svoje predstavništvo i sopstveni servis, otvoren restoran sa popularnim cenama, ali i još mnogo toga što privlači turiste.