Туристичка агенција „Maestro Travel“ препознатљива је по својој богатој понуди аранжмана за летовање у Бугарској. На обали Црног мора туристима нуди 14 дестинација, са више од 500 хотела. За предстојеће лето организовала је аутобуске поласке из целе Србије – од Суботице па до крајњег југа земље, због чега је интересантна и субагентима који посете Сајам туризма, али и појединцима који трагају за овом дестинацијом.

Агенција ове године први пут нуди летовање на острву Амуљани у Грчкој. Ова понуда је нова и у Maestro Travel-у, али ова дестинација је нова и на читавом Сајму туризма – аранжман се може уплатити само у овој агенцији.

Амуљани је дестинација која претендује да заузме прво место по квалитету смештаја, плажа и мора, у односу на остала места у Грчкој. Није познато широј јавности и туристи углавном не знају да је то најближе острво за све путнике који долазе из правца Србије.

Maestro Travel на острву има своје представништво и сопствени сервис, отворен ресторан са популарним ценама, али и још много тога што привлачи туристе.