KIT COMMERCE se bavi uvozom, distribucijom i prodajom auto-delova, auto-opreme i auto-kozmetike. Danas ima više od 2000 partnera, a dobavljači osiguravaju široku paletu izuzetno kvalitetnih proizvoda. Distribucija se vrši iz vlastitog magacinskog prostora sa lagera od preko 102.000 artikala, a plasira auto delove na tržištu preko vlastitih kanala distribucije (veleprodaja i 25 maloprodajna objekta).

KIT Commerce na sajmu nastupa sa brendovima akumulatora ProAtomic i Headline, a zvezda štanda biće Dynamax ulje za motore i Dynamax kozmetika.

Kao ekskluzivni distributer Dynamax ulja KIT Commerce u ponudi ima ulja za putnička i komercijalna vozila, ulja za motocikle, ulja za menjače, te maziva i antifrize. Pored navedenih proizvoda dostupan je širok asortiman za negu automobila, tečnosti za hlađenje, tečnosti za kočnice i pranje stakala kao i širok spektar aditiva.

KIT Commerce - Dynamax

ProAtomic je idealan akumulator, proizveden u takozvanoj Ca/Ca tehnologiji (Calcium/Calcium) i kao takav nema potrebe za dodatnim održavanjem. To je prvi akumulator na našem tržištu sa 33 meseca garancije, a pravilnom ekspolatacijom besprekorno funkcioniše duži niz godina. ProAtomic je svoj kvalitet pokazao u delu teretnih akumulatora, gde je sa svojom garancijom od 30 meseci i dalje jedinstven kao akumulator sa najdužom garancijom na tržištu teretnih akumulatora. U svom asortimanu ima putnicki i kamionski program.

Headline Classic akumulatori imaju čak 25 meseci garancije. Pouzdanost i startna snaga su njegove glavne odlike, a predstavlja odlican izbor za putnička I teretna vozila.

Na štandu u hali 2, platforma A, posetioci će imati priliku da se upoznaju i sa Exide i Varta akumulatorima i da dobiju sve dodatne informacije.