KIT COMMERCE се бави увозом, дистрибуцијом и продајом ауто-делова, ауто-опреме и ауто-козметике. Данас има више од 2000 партнера, а добављачи осигуравају широку палету изузетно квалитетних производа. Дистрибуција се врши из властитог магацинског простора са лагера од преко 102.000 артикала, а пласира ауто делове на тржишту преко властитих канала дистрибуције (велепродаја и 25 малопродајна објекта).

KIT Commerce на сајму наступа са брендовима акумулатора ProAtomic и Headline, а звезда штанда биће Dynamax уље за моторе и Dynamax козметика.

Као ексклузивни дистрибутер Dynamax уља KIT Commerce у понуди има уља за путничка и комерцијална возила, уља за мотоцикле, уља за мењаче, те мазива и антифризе. Поред наведених производа доступан је широк асортиман за негу аутомобила, течности за хлађење, течности за кочнице и прање стакала као и широк спектар адитива.

ProAtomic је идеалан акумулатор, произведен у такозваној Ca/Ca технологији (Calcium/Calcium) и као такав нема потребе за додатним одржавањем. То је први акумулатор на нашем тржишту са 33 месеца гаранције, а правилном експолатацијом беспрекорно функционише дужи низ година. ProAtomic је свој квалитет показао у делу теретних акумулатора, где је са својом гаранцијом од 30 месеци и даље јединствен као акумулатор са најдужом гаранцијом на тржишту теретних акумулатора. У свом асортиману има путницки и камионски програм.

Headline Classic акумулатори имају чак 25 месеци гаранције. Поузданост и стартна снага су његове главне одлике, а представља одлицан избор за путничка и теретна возила.

На штанду у хали 2, платформа А, посетиоци ће имати прилику да се упознају и са Exide и Varta акумулаторима и да добију све додатне информације.