Osnovna delatnost kompanije Jet Direct, sa filijalama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, jeste uvoz i prodaja materijala i opreme za digitalnu štampu velikog formata, kao i POP i POS promo opreme (displeja).

Kao akreditovani partner kompanije Canon, Jet Direct na sajmu Grafima 2022. ekskluzivno izlaže high-end model UV printera velikog formata – Canon Colorado 1650, sa dodatno unapređenom UV-Gel tehnologijom. Uređaj je daleko najbrži printer u klasi; ima mogućnost mat i sjajnog otiska u istom prolazu, kao i postizanje efekta parcijalnog lakiranja uz pomoć FLX-Finish opcije; do sada neviđen nivo automatizacije; jedinstven i širok spektar aplikacija; potpuna neškodljivost UV Gel boja za ljude i okruženje; izuzetan kvalitet i otpornost otiska na mehaničke i vremenske uticaje; visokokvalitetna konstrukcija printera omogućava maksimalnu pouzdanost i u uslovima ekstremne tj. kontinuirane višesmenske eksploatacije.

Jet Direct u saradnji sa partnerima predstavlja još dva tipa printera: StormJet SJ-7160TS – visoko-produktivni eko-solventni printer širine 1,60m, i Fedar DTF total solution printere u različitim dimenzijama.